Staat van de Tuin 2022

Terwijl we de lente vaarwel kussen en verwelkomen in het nieuwe zomerseizoen, willen we even stilstaan ​​bij wat er de afgelopen tijd is gebeurd – en wat er aan de hand is – voor Fijn tuinieren. Hoewel je misschien denkt dat dit het moment is waarop we achterover leunen en genieten van een verfrissende cocktail in onze eigen tuinen, zou je je helaas vergissen. Er is veel te doen.

Hoe we bouwen Fijn tuinieren tijdschrift

In januari 2022, de redactie brainstormde artikel onderwerpen die zij zouden graag ontwikkelen of schrijven voor het volgende jaar (2023). deze ideeën komen meestal voort uit de ervaringen van het voorgaande jaar in het veld, zoals tuinen waar we over horen, nieuw gepubliceerd onderzoek, trending topics of informatie die vaak aan onze lezers wordt gevraagd.

Dit betekent dat elk nummer is binnen ontwikkeling voor meer dan TWEE JAAR.

Dit voorjaar en zoummer onze redactie en auteurs zal het veld in gaan om maak foto’s, neem video’s op en voer interviews om te beginnen het ontwikkelen van hun 2023 artikelen. Ze zullen dit doen terwijl ze aan het schrijven zijn en laatste hand leggen op de 2022 Lidwoord, drukwerk ontwikkelen kunst, afbeeldingen kiezen, kopiëren, en stuur het allemaal naar de printer dus kan geleverd worden (uiteindelijk) naar onze de huizen van de abonnee.

Als laatste stap, onze digitale productieteam zal die afdrukken maken artikelen en bouw ze op onze website zodat All Access-leden kunnen krijg de informatie daar ook.

Digitaal aanbod van Fijn tuinieren

Naast de print tijdschrift, de redactie zijn ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van artikelen en video’s voor online verdeling. We hebben 12 REGIONAAL TUINEXPERTS die inhoud schrijven voor onze website elke maand.

Veel mensen voeren een VEEL werk om de te produceren magazine en de website: aauteurs, technische experts, redacteuren, tekstredacteuren, fotografen, kunstenaars, illustratoren, artdirectors, grafisch ontwerpers, digitaal productie specialisten, webproducenten, onderzoekers, en beheerders van sociale media.

in 2021 Fijn tuinieren

Soms is het gewoon leuk om te zeggen: “Hé, dat hebben we gedaan.” dus to iedereen die maakt Fijn tuinieren wat het is: BEDANKT!

En dat gaan we zeker niet doen vergeten onze leden en abonnees: BEDANKT! Jij maakt dit werk mogelijk.

Kijk uit naar meer van Fijn tuinieren

We hebben dit jaar meer voor u in petto: grondiger onderzochte artikelen en tutorials over de wetenschap van tuinieren, meer ontwerp- en instructievideo’s van de experts, en meer regionaal advies en plantenkeuzes van de professionele ontwerpers en tuinders die tuinieren waar u woont . Houd onze website en social feeds in de gaten en blijf op de hoogte!

Sluit je aan bij de Fijn tuinieren sociale gemeenschap

Volg ons op facebook

Sluit je aan bij de Fine Gardening Community Chat of Duurzaamheid in de tuin groepen op Facebook

Volg ons op Instagram

Volg ons op Pinterest

Volg ons op TikTok

Bedankt dat u overweegt om lid of abonnee te worden om ons werk te steunen, als u dat nog niet bent.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Cypresgalerie.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart